Logo Pic
venember83 2024. október 17.

Giuntoli olaszosabb Juventust épít

raspadori_giacomo_loves_pillanataban.JPGA Tuttomercatoweb értesülései szerint Giacomo Raspadori felmerülhet a Juventusnál a téli mercato során. Cristiano Giuntoli tanulmányozta az olasz válogatott játékos helyzetét a Napolinál, és mivel a játékos nem elégedett az idei szezonban kapott játékidő mennyiségével, nyitott lenne arra, hogy a Juventushoz csatlakozzon.

A Calciomercato arról írt, hogy Cristiano Giuntoli szeretné olaszosítani a Juventust erősítésekkel úgy a védelemben, mint a középpályán és a támadósorban. A védelemben a Spezia fiatalja, Nicolò Bertola merült fel, a Juve januárban lépéseket tehet a védő szerződtetéséért, akit aztán szezon végéig visszaküldene a Speziához. A középpályán Cristiano Giuntolinak Sandro Tonali tetszik, és a sportigazgató lépéseket tehet a játékosért, akár egy játékos ügyletbe való bevonásával. Sandro Tonali szívesen visszatérne Olaszországba. Támadásban a bianconero vezér Giacomo Raspadorit szeretné Torinóba csábítani, és ebben az esetben is felmerül egy esetleges játékoscsere a klubok között, de egy kölcsön sem elképzelhetetlen, amely nyárra vételi kötelezettséget vonna maga után.

Mirko Di Natale megerősítette, hogy kapcsolat létezik a Juventus és a Flamengo védője, Léo Ortiz vonatkozásában. A bianconero klub és a játékos képviselői között már megtörtént a kapcsolatfelvétel, és januárban rámozdulhat az Öreg Hölgy a védő megszerzésére, akit a Flamengo jelenleg 15 millió euróra értékel. A Tuttosport a játékos kapcsán pozitívumként kiemeli az olasz állampolgárságát, ami azt jelenti, hogy már most télen érkezhetne, ám a védő szerződésében 30 millió eurós kivásárlási ár szerepel, és a torinói lap szerint a brazil klub ragaszkodik is ehhez az összeghez. 

A Calciomercato élesedő versenyhelyzetről számol be a szerb tehetség, Andrija Maksimović leigazolásáért. A Juventus kiemelt figyelmet szentel a 17 éves játékos ügyének, a bianconero klub már most előkészíti a terepet, hogy a sor elejére ugorjon az egyesek által Messinek nevezett futballista kérői között.

A Tuttosport megerősítette, hogy a Juventus megfigyelői látták a francia U21-es válogatott meccsét, amelyen gólt szerzett Arnaud Kalimuendo. A bianconero klub januárban lépéseket tehet a támadóért, aki a Rennes együttesét hagyhatja el olcsón, de egy vételi opciót tartalmazó kölcsön sem zárható ki.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 6 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 4 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 8 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 8 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 9 nap
Cikkek a címlapról
4 napos elvonulás a lengyel Tátrában? Íme a tökéletes utazási ajánló hozzá
Ah, egy őszi kirándulás Lengyelországba! Az ország változatos tájai, történelmi városai és lenyűgöző természetvédelmi területei igazán különleges élményt kínálnak. Egy négy napos hosszú hétvégére tervezett túra tökéletes módja annak, hogy felfedezd Lengyelország természeti és kulturális kincseit,…
Monte Pasquella
Ha valaki egyszerre szeretné megtapasztalni a filmbeli olasz életérzés több pontját is, anélkül, hogy elutazna mélyen Dél-Olaszországba, a Milánótól kb 50km-re, csaknem 900m magasan fekvő Pigrát érdemes lehet célként kitűzni. Megkönnyítve a dolgot, a Comoi tó partjáról, Argegnoból felvonó visz fel a…
>