Logo Pic
Apuleius 2024. október 18.

A Lazio elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Cagliari elleni, csalódást keltő torinói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően egy újabb hazai bajnoki mérkőzés vár a Juventusra, szombat este a Lazio látogat a zebramezesek otthonába.

Az eddig lejátszott hét forduló alatt a Lazio négy győzelmet, egy döntetlent és két vereséget gyűjtött, s az így megszerzett 13 ponttal a fővárosi együttes a Juventusszal azonos pontszámmal rendelkezik, mindössze alacsonyabb gólkülönbsége tartja a torinóiak mögött.

Thiago Motta keretéből sérülés miatt hiányzik majd Gleison Bremer, Arkadiusz Milik, Nico González, Weston McKennie és Teun Koopmeiners, míg Francisco Conceição a Cagliari elleni mérkőzésen kapott piros lapja miatti eltiltást tölti majd.

20:45-kor kezdődő mérkőzést az ARÉNA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 20 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Thuram, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Vlahović, Yıldız, Adžić, Weah, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
„Tiszta életet élek, de még mindig egy kibaszott roncs vagyok” – megjelent az Analog Balaton új lemeze, a Repedés
srecorder • 6 nap
Giuntoli olaszosabb Juventust épít
venember83 • 5 nap
Krol: „de Ligt a Juventusnál mutatott a legjobban”
venember83 • 8 nap
Ó, váó, ó, váó – Ilyen volt a Nick Cave & The Bad Seeds koncertje a Sportarénában
srecorder • 8 nap
Nagy vaníliás krémtúró teszt
Linda Morvai • 9 nap
Cikkek a címlapról
4 napos elvonulás a lengyel Tátrában? Íme a tökéletes utazási ajánló hozzá
Ah, egy őszi kirándulás Lengyelországba! Az ország változatos tájai, történelmi városai és lenyűgöző természetvédelmi területei igazán különleges élményt kínálnak. Egy négy napos hosszú hétvégére tervezett túra tökéletes módja annak, hogy felfedezd Lengyelország természeti és kulturális kincseit,…
Monte Pasquella
Ha valaki egyszerre szeretné megtapasztalni a filmbeli olasz életérzés több pontját is, anélkül, hogy elutazna mélyen Dél-Olaszországba, a Milánótól kb 50km-re, csaknem 900m magasan fekvő Pigrát érdemes lehet célként kitűzni. Megkönnyítve a dolgot, a Comoi tó partjáról, Argegnoból felvonó visz fel a…
>