MIÉRT FONTOSAK A TALÁLKOZÁSOK?
2024. október 08. írta: Juhász Adriána

MIÉRT FONTOSAK A TALÁLKOZÁSOK?

avagy a társadalmi innováció helyi léptékei

kep_jo.jpg

2024. augusztus 26-tól elérhető a „Társbérlet – Beszélgetések a társadalmi innovációról” sorozat ötödik része. Az epizódban bemutatásra került a TINLAB tematikus fórumainak különleges felépítése és a Szimbiózis Alapítvány munkája is. A meghívott vendégek a TINLAB kísérleti fejlesztési programjairól és a mentorhálózat célkitűzéseiről is beszélgettek.

A műsor vendégei Juhász Adriána terület- és településfejlesztési menedzser, társadalmi innovációs mentor és Jakubinyi László, gyógypedagógus, társadalmi innovátor, a Szimbiózis Alapítvány vezetője, a Baráthegyi Majorság megálmodója.

Az adásból többek között kiderül:

  • Milyen szempontok alapján működnek a Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratórium tematikus fórumai? Milyen együttműködési lehetőségeket és kapcsolódási pontokat nyújtanak a csatlakozóknak?
  • Miért fontos, hogy a helyi lépték, a helyi szereplők megjelennek a társadalmi innovációs folyamatokban?
  • Milyen tapasztalatokat, ismereteket nyújtanak a TINLAB mentorai a mentorált szervezeteknek?
  • Melyek a Baráthegyi Majorság fő célkitűzései? Hogyan kapcsolódnak a Társadalmi Innovációs Nemzeti Laboratóriumhoz a Majorság tevékenységei?
  • Miért elengedhetetlen, hogy a társadalmi innovációs ökoszisztéma szereplői között folyamatos párbeszéd és tudásátadás legyen?

A Társbérlet – Beszélgetések a társadalmi innovációról sorozat műsorvezetője Dudok Dávid, szerkesztője Bódai Zsuzsanna. A felvételek a Civil Rádió Szövetség utcai stúdiójában készültek. A felvétel megtalálható a TINLAB honlapján is: https://tinlab.hu/nagyon-fontosak-a-talalkozasok/

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr4918703980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása