Welcome!
2020. március 31. írta: URBAN21

Welcome!

nevtelen.png

Szeretettel köszöntjük valamennyi régi és új olvasónkat egyaránt az URBAN21 blog oldalon! Az URBAN21 blog egy terület- és településfejlesztési témákkal foglalkozó szakmai blog, melynek szerzői a MEXA cégcsoport - a MEGAKOM, az EX ANTE és az EX-ACT PROJECT - szakemberei. Korábban bejegyzéseink a cégcsoportot alkotó cégek saját honlapjain jelentek meg, 2020 március 1-től kezdődően azonban ezen a közös felületen lesz olvasható minden új cikk.

Ahogyan eddig is, bejegyzéseink olyan szakmai írások, amelyek jó gyakorlatokat, híreket, érdekességeket, új információkat és gyakorlatban is alkalmazható megoldásokat osztanak meg a település- és területfejlesztés világából. Blogunk kiemelten foglalkozik a városfejlesztés 21. századi kihívásaival - ezt tükrözi új neve is, ami sokaknak ismerős lehet már. Ez nem véletlen, hiszen 2018 óta ugyanezt a nevet viseli az évente megrendezett szakmai konferenciánk is.

Bár az URBAN21 blog 2020. március 01-től működik, az oldalra felkerült egy válogatás a jogelőd blogok legjobb, legolvasottabb bejegyzéseiből is, szóval új olvasóinknak érdemes az archívumot is böngészni!

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr815482842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása