Országos zöldgazdasági fórumsorozat indul vállalkozások és hatóságok számára
2023. március 28. írta: Tóth Melinda (EX ANTE)

Országos zöldgazdasági fórumsorozat indul vállalkozások és hatóságok számára

miskolc1p1.jpg

dr. Vereczkey Zoltán előadása március 23-án Miskolcon (Fotó: KSZGYSZ)

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével több projektünkben partnerként együttműködve dolgozunk a zöldgazdaság területén, ezért örömmel adunk hírt legújabb széleskörű kezdeményezésükről.

A KSZGYSZ országos zöldgazdasági fórumsorozat indít vállalkozások és hatóságok számára „Cél: a zöldgazdaság” címmel, ahol a körforgásos gazdaság kialakításához vezető általános és regionális kereteiről és lehetőségekről szóló fórumokon 8 alkalommal vehetnek részt az érdeklődők valamennyi gazdaságfejlesztési régióban 2023 tavaszán.

Az eseménysorozat célja, hogy az érintett régiókban működő vállalkozások, közigazgatási szervek (hatóságok, önkormányzatok), oktatási intézmények számára tájékoztatást nyújtson a zöldgazdaság aktuális szabályozási, ellenőrzési és fejlesztési trendjeiről, a regionális keretekről és lehetőségekről.

Regisztrációs lehetőség és további részletek a KSZGYSZ honlapján és az esemény sajtótájékoztatójában elérhetőek.

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr4218082370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása