Walk’n’Roll Cities – kézikönyv városvezetőknek és városfejlesztési szakembereknek 2. rész
2023. augusztus 01. írta: Juhász Adriána (EX ACT PROJECT)

Walk’n’Roll Cities – kézikönyv városvezetőknek és városfejlesztési szakembereknek 2. rész

kep1_30.jpg

Forrás: saját felvétel

Az URBAN21 Podcast legújabb epizódjában folytattuk a beszélgetést Kézy Béla kollégámmal, a Megakom Kft. ügyvezetőjével az URBACT program keretében, a három partnerség együttműködésének eredményeképpen megszületett kiadványról Walk’n’Roll Cities Guidebook-ról. A kiadvány az alábbi linken megtekinthető és letölthető: https://urbact.eu/knowledge-hub/mobility

A beszélgetésünk második részében az első alkalom során felvetített víziók és intézkedések megvalósítását mutatjuk be. Szó esett az alábbi témákról: politikai akarat és elkötelezettség; tudás és szakértelem, közös jövőkép és stratégia, részvételen alapuló megközelítés, végül a finanszírozási források és jogszabályi környezet is terítékre került.

A podcast epizód elérhető a Spotify csatornánkon:

És a YouTube csatornákon is:

Korábbi blogbejegyzés:

A Walk’n’Roll Cities Guidebook kézikönyvről szóló podcastunk első részében az útmutató első két fejezetéről beszélgettünk, sok-sok gyakorlati példát is bemutatva. Ez a módszertan elsősorban városvezetőknek és városfejlesztési szakembereknek szól, és segíti a városi mobilitási és köztérfejlesztési innovációk megvalósulását.

A podcast első epizódja elérhető a Spotify csatornánkon:

És a YouTube csatornákon is:

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr4518182917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása