Save our rivers!
2020. október 21. írta: dr. Kardoss Fruzsina (EX ANTE)

Save our rivers!

save_our_rivers_fb.png

Évente kb. 10 millió tonna hulladék kerül élővizeinkbe. Ennek 80%-át folyók szállítják a tengerekbe, óceánokba.

Számos tanulmány, kezdeményezés és projekt célja ennek a helyzetnek a megoldása, amiért mind felelősséggel tartozunk. A Tid(y)Up Interreg projekt keretében szervezett konferencia célja a legújabb, leghatékonyabb kezdeményezések megismerése, egy hatékonyabb, magasabb szintű együttműködés kialakítása.

A konferencia középpontjában a szennyezés megakadályozása, szennyezettségi adatok elemzése és megosztása, egy határokon átnyúló szakmai tudásbázis létrehozása a közös megoldás érdekében, a leghatékonyabb folyótisztítási akciók bemutatása, az újrahasznosítással kapcsolatos korlátozások és lehetőségek megismerése, adománygyűjtés és figyelemfelkeltés.

A konferencia a KSZGYSZ és a Természetfilm.hu Egyesület szervezésében kerül megrendezésre angol nyelven, az ÖKOINDUSTRIA keretében. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött az alábbi linken:

https://okoindustria.hu/en/programs2020/save-our-rivers

A konferencia VIMEO-n közvetítésre kerül. A technikai részletek a regisztrált résztvevők számára egy nappal a konferencia előtt kerülnek megküldésre.

A konferenciával kapcsolatos kérdések esetén a szervezők állnak rendelkezésükre.

kep1.jpg

Hankó Gergely

felelős szervező

Tel: +3620 383 6262

expo@okoindustria.hu

kep2.jpg

Istenes Anna

nemzetközi kapcsolatokért felelős szervező

Tel: +3630 867 8185

expo@okoindustria.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr6116248542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása