Zöld projektek menedzsmentje képzés
2024. február 14. írta: Tóth Melinda (EX ANTE)

Zöld projektek menedzsmentje képzés

A települések vezetői napról napra több kihívással és feladattal szembesülnek tevékenységük során, ahol a fejlesztéseiket, beruházásaikat összhangba szükséges hozni a fenntarthatósági elvárásokkal. Az önkormányzati projektmenedzserek számára elengedhetetlenné válik a főbb klímapolitikai, fenntarthatósági támogatástechnikai és szakmai megvalósítási ismeretek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása.

Az Önök települése lépést tud tartani a fenntarthatósági elvárásokkal? Fel vannak készülve a gyors éghajlati és jogszabályi változásokra? Ismerik a zöld átálláshoz vezetői lépéseket és a finanszírozási lehetőségeket?

kep1_32.jpg

Az Ex Ante Magistra Kft. a Green Policy Centerrel együttműködésben önkormányzati vezetők, projektmenedzserek, szakreferensek számára indít rövid, gyakorlatorientált tréninget, akik érintettek a szervezet zöld fejlesztéseket célzó projektjeinek előkészítésében és megvalósításában.

A képzési program célja a résztvevők számára klímapolitikai, fenntarthatósági támogatástechnikai és szakmai megvalósítási ismeretek elsajátítása és gyakorlati alkalmazása. A „Zöld projektek menedzsmentje” képzés segítséget nyújt a projektmegvalósításban már tapasztalt szakértők számára a tudásuk, portfóliójuk bővítésében, praktikusan alkalmazható módszertanok elsajátításában.

A képzés tartalma röviden:kep2_21.png

A képzés formája: blended learning - hagyományos oktatás személyes jelenléttel, e-learning tananyagokkal kiegészítve

A képzés időtartama: 2 nap

A képzés időpontjai:
Budapest       2024.03.26-27.
Miskolc           2024.04.24-25.
Kaposvár       2024.05.14-15.

 

Felkeltette érdeklődését képzésünk? Szeretne megtudni többet oktatóinkról? További kérdése van? Látogasson el honlapunkra és regisztráljon előzetesen, hogy értesíthessük az induló képzés és a jelentkezés részleteiről!

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr8818325523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása