Hogyan írjunk jó Interreg pályázatot?
2024. március 05. írta: dr. Kardoss Fruzsina (EX ANTE)

Hogyan írjunk jó Interreg pályázatot?

kep1_18.png

Forrás: https://mta.hu/aebudapest-news/the-interreg-danube-region-programme-is-presented-and-promoted-at-the-hubs-upcoming-workshop-113486

Az Academia Europaea Budapesti Tudásközpont „Interreg Danube Region Programme - Examples and Best Practices from Projects Monitoring Microplastics in the Danube River Basin „címmel szervezett online konferenciát, amelynek keretében betekintést engedett az Interreg Duna Régió Program nemzetközi kutatócsoportok számára biztosított finanszírozási lehetőségeibe a folyók mikroműanyag-szennyezésének kezelésének területén. Az eseményen gyakorlati tanácsokkal szolgáltak a pályázatírásról, bemutatták a Tid(y)Up projekt főbb eredményeit, valamint betekintést nyújtanak az Aquatic Plastic című projektbe is. Az Ex Ante Kft. képviseletében dr. Kardoss Fruzsina vett részt és adott elő „Hogyan írjunk jó Interreg pályázatot?” címmel. Az eseményen elhangzott előadásokat ezen a linken megtekinthetik:

Interreg Danube Region Programme (2024.02.08.) (youtube.com)

 

Az online konferencia programja itt érhető el:

The Interreg Danube Region Programme is presented and promoted at the Hub's upcoming workshop | MTA

 

Az esemény célja a tudáscsere elősegítése a Duna Régió folyóinak mikroműanyag-szennyezésével kapcsolatban, és a kutatók ösztönzése az Interreg-projektekre történő pályázásra, ezzel hozzájárulva a régió kapacitásának fejlesztéséhez. A videó végén kérdés-válasz szekcióra is sor került, így a pályázati lehetőség iránt érdeklődők számára javasoljuk megtekinteni.

Amennyiben további kérdése van az Interreg pályázat kapcsán, keressen minket bizalommal, nemzetközi üzletágunkkal a pályázatírástól a projektmegvalósításig segítjük ügyfeleinket.

https://exante.hu/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr7118346311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása