Városfejlesztési trendek az Egyesült Államokban, a kertvárosiasodó Arizona
2023. augusztus 16. írta: Varga Dávid (EX ANTE)

Városfejlesztési trendek az Egyesült Államokban, a kertvárosiasodó Arizona

boritokep.jpeg

Forrás: Tóth Bálint saját felvétele

Az URBAN21 Podcast legújabb epizódjában kitekintést tettünk Tóth Bálinttal a Corvinus Doktori iskola hallgatójával az Amerikai Egyesült Államok kertvárosainak kialakulásáról és elterjedéséről, az ezekből adódó előnyökről és hátrányokról. Továbbá az aktuális városfejlesztési trendekről, főként Arizonát érintően.  

A podcast epizód elérhető a Spotify csatornánkon:

 És a YouTube csatornákon is:

Korábbi blogbejegyzés:

Korábbi cikkünkben az európai uniós városfejlesztési kilátásokkal foglalkoztunk, amely érdekes összehasonlítást adhat az Egyesült Államok trendjeire való kitekintéssel. Cikkünk fő kérdései voltak többek között, hogy mire számíthatunk 2021-től? Lesznek-e egyáltalán EU-s támogatások városok fejlesztéseinek finanszírozására? Milyen célok kerülnek előtérbe – mire készüljenek a városok?

A bejegyzés trackback címe:

https://urban21.blog.hu/api/trackback/id/tr3318194721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása